Редактор: e-mail: Колаж: Телевизия 7/8, БулфотоНе искам да влизам в конспирации, дали

...
Редактор: e-mail: Колаж: Телевизия 7/8, БулфотоНе искам да влизам в конспирации, дали
Коментари Харесай

Сашо Диков: Бойко Борисов говори като каруцар, говори за рекорден износ, а 10 години България е последна в ЕС

Редактор: 

e-mail: 

Колаж: Телевизия 7/8, Булфото

Не желая да влизам в конспирации, дали Бойко Борисов желае да подаде оставка, само че не му дават, или той не желае да подаде оставка, тъй като ще стане дефинитивно за смях, за енти път да си подава оставката, няма един изкаран мандат, откогато е на управителна служба.

Това сподели Сашо Диков в „ Крум Савов Live ” по Телевизия 7/8.

Това, което сега е Бойко Борисов, е жалка картинка, жалка подигравка на самия себе си. Онзи мачо някъде отиде в някакъв нерешителен човек, който не може да си покаже носа от джипката. От половин година приказва, коя от коя по-голяма нелепост, тъпота. Нищо свястно не изговаря, не се ли усеща какъв брой е несъответстващ, неуместен, комичен, презрян. Чудя му се, остави като политик, че умира от шубе, постоянно е умирал от шубе, нещо мъжко в достолепието му не е ли останало в него, да види, че просто не става, добави Диков.

години България е последна в Европейски Съюз по всички най-важни индикатори. Ние от ден на ден изоставаме, остави западните страни, от соцлагера. Той се пъчи, рекорден експорт, че в никакъв случай в историята си България не е изнасяла толкоз. Ами, Словакия, Словения и Чехия изнасят сред 3 и 5 пъти повече при по-малко население, това са числа. От последните записи на Бойко Борисов, се вижда някакъв перверзен, тъп, изтерясъл каруцар, който ти приказва по метод, по който това го няма на никое място, сподели още Сашо Диков.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР